BESTIL, BETAL OG AFHENT

Tjek vores store udvalg ud og vælg det du vil bestille. Når du har lagt alle dine varer i kurven, betaler du via mobilepay. Derudover skal du også vælge et afhentningstidspunkt. Husk at vær der til den tid du angiver her. 

BUTIKKEN ER FORTSAT ÅBEN INDTIL 31 DEC

For os er kvalitet ikke en tilfældighed

For os handler det om at give kunden en oplevelse af den vare, han har købt. Vores filosofi er, at tilfredse kunder kommer igen.  Vores kunder skal både under og efter fyrværkeriet være tilfredse. Vi tror nemlig på, at tilfredse kunder er den bedste reklame for venner og bekendte, så de også får en mulighed for en god oplevelse med fyrværkeri fra Fyrværkerigården.

Vi giver professionel vejledning

Fyrværkerigården har fem uddannede fyrværkere, så du kan altid komme til at tale med en professionel fyrværker om dit køb af nytårsfyrværkeri og få den bedste vejledning om opsætning og afbrænding, så dit fyrværkeri bliver til et festfyrværkeri. Husk at passe på dig selv og dine børn. Sikkerhedsafstanden er vigtig.

TIL INFO:

Har du set eller oplevet noget andetsteds i verden, som du bare vil se igen så fortæl/beskriv det for os og vi vil med 99,9 % garanti lave det samme. Eksempelvis: hjerter, ringe evt. dobbelt, smilende ansigter, sommerfugle, prinsessekroner, ildskrift med logo, navne og bryllupshjerter mm.